Colinde de Crăciun la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” din Slobozia

dsc05580

Bucuria sărbătorii Crăciunului a  venit şi în acest an la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” din Slobozia. În ultimele zile de şcoală, înainte de vacaţa de Crăciun, elevii au pregătit colinde frumoase, au împodobit clasele cu brăduţi, globuri şi beteală, şi-au împărţit daruri unii altora. Nu au uitat nici faptul că, ceea ce numim cu toţi spiritul Crăciunului, înseamnă că trebuie să ne străduim să fim mai buni şi să încercăm să ajutăm pe cei defavorizaţi, pe cei ce au nevoie de un sprijin. Mai multe clase s-au mobilizat în acţiuni de strângere de ajutoare (haine, alimente, jucării, etc) pe care le-au oferit cu generozitate unor familii nevoiaşe, la orfelinate şi asociaţii umanitare. Au fost gesturi sincere, făcute din inimă.

Joi 18 decembrie, elevii clasei a XII-a C au susţinut un program de colinde la sediul Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor, vestind mesajul sfânt al Naşterii Mântuitorului Iisus Hristos prin colindele strămoşeşti. Prea Sfinţitul Episcop Damaschin i-a binecuvântat pe colidători, urându-le Sfinte Sărbători cu bucurii alături de familiile lor, precum şi mult succes în anul care vine, la examenele ce îi aşteaptă pe elevii din ultimul an de liceu.

dsc05583

dsc05586

dsc05587

Vineri a fost ultima zi de şcoală. A fost o atmosferă de veselie, specifică marii sărbători care se apropie. La sala de festivităţi a Colegiului a avut loc un program artistic de colinde şi poezii. Micuţii elevi de clasa a V-a au încântat cu vocile lor cristaline. Colegii lor mai mari, din anii de liceu, au interpretat frumoase colinde şi cântece de Crăciun.  Domnul Director Buzu Vitalie a urat tuturor – profesori şi elevi – Sfinte Sărbători fericite şi o binemeritată vacanţă plăcută. Moş Crăciun a împărţit tuturor daruri. A fost o zi frumoasă, o zi de mare bucurie pentru toţi.

Profesorilor, elevilor şi ostenitorilor de la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” din Slobozia, multă sănătate, bucurii şi un Crăciun binecuvântat. Aceeaşi bucurie spirituală tuturor celor ce au vizitat această pagină!

dsc05589

dsc05592

dsc05595

dsc05596

dsc05598

Reclame

4 Responses to Colinde de Crăciun la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” din Slobozia

 1. Sorina spune:

  Sa va fie Sfintele Sarbatori pline de Lumina, pace in suflet si ganduri de recunostinta pentru Cel a carui zi de nastere o sarbatorim, o data in plus!
  Craciun Fericit va doresc, din tot sufletul!

 2. Alex Androne spune:

  Multumiri din tot sufletul pentru urari! La randul meu va doresc Sfinte Sarbatori cu bucurie, sanatate si intru toate sa fie binecuvantarea Fiului ceresc nascut la Betleem!

 3. A.Dama spune:

  Sunteţi puşi pe fapte mari şi vă stă bine! Vă stă bine colindând, ducând Vestea Bună şi radiind bucuria pe chipuri!

  Să aveţi sărbători minunate, căci Pruncul e minunat! Să aveţi sărbători domneşti, căci Pruncul e Domn!

  Cu drag,

  A.Dama

 4. Alex Androne spune:

  Mulţumiri pentru aprecieri şi urări!

  Să dea Bunul Dumnezeu Sfinte Sărbători cu bucurie sfântă în inimile tuturor celor ce preamăresc Naşterea pruncului Sfânt la Betleem!

  La mulţi ani fericiţi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: