A început şcoala!

DSC08920În ziua în care creştinii comemorează sărbătoarea  „Înălţării Sfintei Cruci„, curţile şcolilor de pe tot cuprinsul ţării au răsunat de glasurile tinere, pline de voioşie, ale elevilor întorşi din vacanţa mare. Bucuria revederii a fost foarte mare. Nerăbdarea de a povesti  momentele frumoase din vacanţă, a fost la fel de mare.

DSC08924

Porţile şcolilor s-au deschis larg, primind deopotrivă pe profesori şi pe elevi. Este un nou început, cu multe speranţe, cu dorinţa sinceră de a duce la bun sfârşit acest drum început acum. Un drum al cunoaşterii, al formării, al devenirii. Fiecare generaţie de oameni a trecut prin acest „parcurs” al şcolii – locul unde ne formăm ca oameni adevăraţi de care societatea are nevoie.

DSC08927Şi la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” din Slobozia,  anul şcolar 2009 -2010 a început sub semnul bucuriei şi al optimismului. În clinchetul primului clopoţel, domnul profesor Frâncu Paul – directorul Colegiului, a urat un călduros bun venit elevilor şi profesorilor din această şcoală de prestigiu ialomiţeană. Domnia sa a subliniat dorinţa ca şi în acest şcolar elevii Colegiului din Slobozia să obţină rezultate meritorii la învăţătură şi concursurile şcolare, sub îndrumarea dascălilor lor.

DSC08928Mult succes tuturor în noul an şcolar!

DSC08930

DSC08931

Reclame

2 Responses to A început şcoala!

  1. dragos stanciu spune:

    Ma bucur ca nu ai abandonat, felicitari! Poate scrii ceva si despre olimpiada…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: