Ultimul clopoţel – 12 iunie 2010

Pentru fiecare etapă importantă din viaţa noastră vine la un moment dat şi clipa emoţionantă a bilanţului. Cu toţi ne amintim de prima zi de şcoală, de emoţiile care ne-au încercat cu putere atunci când am intrat pentru prima oară  pe porţile şcolii. Primele manuale, primii colegi de şcoală, primele note… şi câte şi mai câte „minunăţii” pe care le purtăm apoi în amintirile noastre, împletite cu atâtea chipuri dragi, de neuitat.

Ultima zi de şcoală, ultimul clopoţel – sunt momente care vor rămâne în evoluţia personalităţii fiecăruia ca nişte adevărate pietre de hotar. Dintr-o dată realizezi că ai ajuns la capătul unei „călătorii”, pe care ai început-o la o vârstă fragedă şi, după mai mulţi ani, o închei la vârsta frumoasei adolescenţe. Gata de un nou început, de o nouă etapă a vieţii!

Cu flori în mână, cu bucuria în suflet, cei mai mici elevi ai Colegiului Naţional aşteaptă momentul răsplătirii eforturilor depuse în anul şcolar 2009-2010.

Mihaela Gheorghe (clasa a XII-a F) – şefa de promoţie pentru clasele de uman a ultimei promoţii de absolvenţi ai Colegiului Naţional. Pentru rezultatele deosebite din cei patru ani de liceu ea a primit un premiu special din partea şcolii şi aplauzele tuturor colegilor.

Andreea Bejgu (clasa a XII-a A) – şefa de promoţie pentru clasele de real din cadrul Colegiului – premiată şi ea pentru rezultatele de excepţie din cei patru ani de liceu. A ţinut să mulţumească în mod special profesorilor care au îndrumat-o, dar şi colegilor alături de care a înregistrat aceste performanţe de excepţie.

După un an de strădanii susţinute, clipa premierii vine ca o răsplată binemeritată! O adevărată …victorie!

Mulţumirea se citeşte şi pe chipul dascălilor care s-au străduit după cum o arată şi rezultatele deosebite înregistrate în acest an şcolar de către Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” din Slobozia.

Premianţii de la X C!

„Seniorii” de la clasa a XII-a ascultând cu emoţie clinchetul ultimului clopoţel ca elevi ai acestei şcoli… Un moment emoţionant!

Pe sub bolţi de flori, cu emoţii în suflet şi chiar lacrimi, elevii dintr-a XII-a păşesc pentru ultima oară spre sala de clasă. Va fi ultima oră ca liceeni.

De astăzi sunt absolvenţi! Iar mâine…studenţi!

Absolvenţii de la clasa a XII-a A…

…şi absolvenţii de la clasa a XII-a B.

Depănând amintiri din anii de liceu…

Felicitări absolvenţilor clasei a XII-a pentru rezultatetle meritorii din cei patru ani de liceu şi mult succes la examenul de Bacalaureat, precum şi la admiterea la facultate!

Reclame

2 Responses to Ultimul clopoţel – 12 iunie 2010

  1. Adela Ilie spune:

    Domn profesor ne va fi dor de dvs >:D<

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: